رضای بیرجندی شاعر غزل سرا
غلامرضا ابراهیمی(رضای بیرجندی) در یکم فروردین ۱۳۴۹ در شهرستان چناران از توابع مشهد به دنیا آمد،او پس از اتمام تحصیلات ابتدایی به همراه خانواده به شهرستان بیرجند عزیمت کرد .
تحصیلات متوسطه را در سال ۱۳۶۸ در دبیرستان شهید دکتر مصطفی چمران بیرجند به اتمام رساندو در همان سال درکنکور سراسری شرکت و در رشته دکترای دامپزشکی دانشگاه تهران پذیرفته شد.وی دانش آموخته رشته دکترای دامپزشکی در سال ۱۳۷۴ از دانشگاه تهران و متاهل و دارای سه فرزند می باشد.
او از سن چهل سالگی به شعر روی آورد و اولین کتاب وی با نام یه آسمون ستاره(که شامل مجموعه ترانه های کودکانه است)در سال ۱۳۸۹ به چاپ رسید.سبد سبد ستاره و هشت مجموعه غزل با نامهای در کوچه باغ بیرجند ،در لحظه دلواپسی و در کوچه باغ نور ،چکاوک صبور،کوچه ی دلتنگی،کوثر چشمان تو،شبانه های بی شما و در کوچه باغ انتظار،از دیگر آثار اوست که توسط انتشارات ستاره جاوید به چاپ رسیده است
گفتگوی رضای بیرجندی باخبرگزاری ایسنا:از مدح ائمه اطهار(ع)تا روایت حقیقت شعر آئینی
خبرگزاری ایسنا:انتشار۳کتاب از رضای بیرجندی
مروری بر اشعار رضای بیرجندی
بیوگرافی رضای بیرجندی
برای دیدن کتابهای انتشارات ستاره جاوید اینجا کلیک کنید
معرفی شهربیرجند
بیرجَند مرکز استان خراسان جنوبی و مرکز شهرستان بیرجند درشرق ایران است.این شهر در سال ۱۳۹۰، تعداد ۱۷۸٬۰۲۰ نفر جمعیت داشته و چهل و نهمین شهر ایران بودهاست.در تابستان سال ۱۳۸۳ این شهر،پس از تقسیم استان خراسان به سه استان،مرکز استان تازه تأسیس خراسان جنوبی گردید.
آب و هوای بیرجند، نیمه بیابانی بوده و دارای زمستانهای سرد وتابستانهای خشک و گرم است.میزان بارش در این شهر با توجه به آب و هوای آن، کم بوده و بیشترین میزان آن،از آذر تا اردیبهشت رخ میدهد که در فصل زمستان اغلب به صورت بارش برف است.
بیرجند نخستین شهر در ایران است که دارای سازمان آبرسانی بوده و بنگاه آبلوله بیرجند به عنوان اولین سازمان آبرسانی ایران شناخته میشوداین شهر همچنین دومین شهر در ایران است که در سال ۱۳۰۲ و پیش از تهران از لولهکشی آب شهری برخوردار گردید.
باغ اکبریه یکی از بناهای تاریخی شهر در نشست سی و پنجم یونسکو در سال ۲۰۱۱ میلادی به عنوان میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.مدرسه شوکتیه در این شهر، سومین مدرسهٔ آموزش به سبک نوین -بعد از دارالفنون تهران ورشدیه تبریز– است. به علت موقعیت سیاسی و استراتژیک بیرجند، سومین فرودگاه کشور در سال ۱۳۱۲ پس از قلعهمرغی و بوشهر در این شهرساخته شد و تا پیش از جنگ جهانی دوم، کنسولگریهای انگلستان و روسیه در بیرجند مشغول فعالیت بودهاند.